Businessplannen en financieringsaanvragen

Daarnaast is AAdditum gespecialiseerd in de ondersteuning en de totstandkoming van businessplannen met een geïntegreerde financiële onderbouwing. Het gaat hierbij om de tent, de vent en de cent. Deze driehoek moet 200% op elkaar afgestemd zijn, elkaar ondersteunen en versterken. Alleen dan is een succesvolle aanvraag gegarandeerd.

Om met lean6sigma termen te spreken; we willen we een aanvraag realiseren die zich zelf uitlegt en zonder problemen door elke kredietcommissie geaccepteerd wordt, van een bank, van een crowdfund platform of van private investeerders. Tegen éénmalige kosten uw financiering realiseren en een mooi naslagwerk voor monitoring van de gerealiseerde resultaten.

Wilt u stapelen of alles bij 1 kredietverstrekker neerleggen? alles is mogelijk maar moet wel passen in uw behoefte en uw strategie.

                              “Een ieder die uw plan leest, moet verliefd worden op het product of dienst dat u aanbiedt!”

Crowdfunding

Crowdfunding is “hot” en met het juiste plan is het vaak wél mogelijk om die financiering voorelkaar te krijgen! Toch is een combinatie van financieringen (stapelen) soms een betere optie dan te kiezen voor 1 partij. Wij helpen u graag uw businessplannen realiseren!

Alles over Crowdfunding »

De juiste financieringsmix »

Leasing

Leasen is niet alleen voor vervoermiddelen maar ook uitstekend geschikt voor inventaris en machines. Het grote voordeel is dat met operational lease uw activa niet op de balans wordt verantwoord en de solvabiliteit van uw onderneming ten goede komt, zeker in een opstartfase. Daarnaast zijn tussentijdse aanpassingen ook vaak mogelijk, afhankelijk van de actuele situatie van uw bedrijf. Economische veroudering van het activum is tenslotte voor rekening van het leasebedrijf.

Leasing »