Dientverlening

Wij vinden het belangrijk dat we weer teruggaan naar een situatie waar de kosten van uw account in lijn liggen met hetgeen u hiervoor terugkrijgt. We zijn het er samen over eens dat iedereen iets mag en moet verdienen maar dat we het niet moeten overdrijven.

Hoeveel mag toegevoegde waarde kosten en hoe meet je of toegevoegde waarde is geleverd? We hebben het hier over het juiste gevoel hebben bij de dienstverlening en de samenwerking. Prijs mag nooit een issue worden in de dienstverlening en dat doet het ook niet bij AAdditum.

Bij AAdditum weten we waar we vandaan komen en wat een ondernemer mag verwachten en dit vertellen wij u graag in ons eerste kennismakingsgesprek.

Rendementsverbetering

Met ons label MKBverspilling.nl houden wij ondernemers een spiegel voor en geven wij inzicht in verborgen processen en mogelijkheden om meer rendement uit zijn of haar onderneming te halen maar ook, niet in de laatste plaats, uit zichzelf.

Op basis van een checklist ontvangt u een kort en bondig rapport waarmee een basis wordt gelegd voor continue verbeteringen van uw bedrijfsprocessen en meer rendement.

Deze analyse kunnen wij u aanbieden voor € 750,= exclusief btw.

Dit rapport is een uitgebreide interne analyse waarmee strategische verbeteringen een basis krijgen, een basis die aan het licht is gekomen of waar eindelijk gestructureerd aan gewerkt wordt!

Bent u niet tevreden? dan krijgt u de helft vergoedt maar horen we wel graag uw aanbevelingen!