Fiscaal en juridisch ontzorgen!

Laat de regeltjes en wetten maar aan ons over zodat u kan doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen!

Wilt u weten wat wij kunnen doen?

Hoe vaak komen wij tegen dat de relatie tussen de ondernemer en zijn besloten vennootschap niet juist beoordeeld wordt en al helemaal niet naar gehandeld wordt? Als het goed gaat, is er niks aan de hand maar als het minder gaat ben je dus te laat en zijn de gevolgen niet te overzien. Een juiste fiscale structuur kan belasting besparen maar een juiste juridisch benadering kan zoveel meer opleveren!

Avada Admin

Aangifte inkomstenbelasting

Wij kunnen uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen voor zowel u als uw partner. Uw aangifte inkomstenbelasting is het startpunt voor uw persoonlijke situatie. Naast de aangifte inkomstenbelasting kunnen wij meer betekenen voor u en uw familie waarbij levensloopadvisering een veel besproken onderwerp is.

Het is belangrijk dat uw onderneming goed rendeert maar het is misschien nog wel belangrijker dat uw financiële huishouding goed (gaat) renderen, iets wat veelal erachteraan hobbelt en dat is wat ons betreft niet de juiste insteek.

Avada Admin

Aangifte vennootschapsbelasting

Wij kunnen voor u de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen met als aantekenpunt dat wij de juiste aangifte willen indienen en niet de aangifte die standaard rolt uit uw administratie.

Het is van belang om deze administratie ieder jaar te optimaliseren zodat een zo gunstig mogelijke aangifte vennootschapsbelasting ingediend wordt. U ziet het; wederzijdse betrokkenheid is hierbij van belang om voor ons een goed product te kunnen afleveren en voor u om fiscale voordelen te optimaliseren.

Avada Admin

Fiscale en juridische advisering

Geen aangifte zonder goed advies en geen goed advies zonder een goede samenwerking met u als klant. Advisering op vele gebieden en deskundige partners waarmee AAdditum samenwerkt:

  • Bedrijfs(her)structurering
  • Levensloopadvisering
  • Juridische advisering
  • Estate planning
  • Rendementsverbetering trajecten
  • Starters begeleiding
  • Automatisering administraties
  • Human resources

Waarom deze dienst nemen?

MKBverspilling heeft een checklist ontwikkeld welke inzicht geeft in de vele facetten van het ondernemerschap. Uit deze checklist wordt een rapport opgemaakt dat inzicht geeft in de specifieke adviesbehoefte van uw onderneming maar ook u als privé persoon. Wat ons betreft een mooie nulmeting en een goede start voor een succesvolle samenwerking.

Neem gerust contact op