Persoonlijk en “oog” voor relaties

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat een ondernemer beweegt, herkennen wij snel uw uitdagingen en bedrijfsrisico’s.

Ons vak wordt steeds meer een vak van risicobeheersing, maar dan moet je deze risico’s wel kunnen herkennen; de wereld wordt steeds kleiner, de wetgeving wordt strenger en uw klanten steeds veeleisender. Omzet is geen gegeven meer maar daar moet hard voor gewerkt worden en groeien is een uitdaging waar wij graag een steentje aan bijdragen.

Onze “roots” liggen ook in het bedrijfsleven en wij weten ook aan de andere kant van het bureau wat belangrijk is en wet uw zorgen zijn. In een conjunctuurgevoelige branche als bijvoorbeeld de bouw, met haar ups en downs, is het een uitdaging om als ondernemer altijd positief te blijven.

Onze specialismes »

“Vertrouwd adviseur” (E = K x A)

In de meeste opleidingen en trainingen leer je als adviseur om (kwalitatieve) goede adviezen te geven. Echter, het gaat niet alleen om de kwaliteit van je advies maar ook om wat je ermee bereikt!

Een gewaardeerde en vertrouwde adviseur is zowel een expert in het opbouwen, onderhouden en in stand houden van relaties als het leveren van vakinhoudelijke, onderbouwde adviezen, die toegevoegde waarde leveren voor u als klant.

Het effect (E) van een goed advies wordt bepaald door de inhoudelijke kwaliteit van het advies (K) x de acceptatie van het advies (A).

Door persoonsgericht en effectief te communiceren bouwen wij een kwalitatief volwaardige en open relatie met u op. Wij zijn flexibel, altijd bereikbaar en oplossingsgericht.

In de kredietfinanciering wordt vaak gesproken over “De vent, de tent en de cent”. In deze volgorde zien wij ook onze relatie met u als klant. Ze zijn allemaal even belangrijk maar de ondernemer als mens is de belangrijkste factor in deze.

Onze diensten »

Peter Stavenuiter

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat u als ondernemer beweegt en belangrijk vindt. Het wordt steeds belangrijker om een bedrijf niet ad hoc maar strategisch te adviseren en vooral inzicht te hebben in de vele bedrijfsrisico’s; de wereld wordt steeds kleiner, de overheid wordt steeds strenger en klanten worden steeds veeleisender.

Hoe gaat u daarmee om, heeft u überhaupt de tijd om hiermee bezig te zijn? Omzet is geen gegeven meer en daar moet hard voor gewerkt worden; iets waar wij graag in meedenken en een steentje aan willen bijdragen.

Vanuit onze ervaring weten wij ook hoe het is aan de andere kant van het bureau, uw plek. Uw zorgen, ervaringen en successen zijn allemaal een verhaal op zich en je kan er bij wijze van spreken een boek over schrijven. Het is onze ambitie om aan uw bedrijf, jong of oud, mee te schrijven en de inhoudsopgave van uw boek mede te bepalen!

 

Peter Stavenuiter