Specialist in administratieve dienstverlening

De essentie van het voeren van administratie is automatiseren daar waar mogelijk. Volledig, efficiënt en juist rapporteren en regelmatig nadenken over taken en verantwoordelijkheden. Niet in de eerste plaats om arbeidskrachten te vervangen maar vooral om meer kwaliteit te krijgen met bestaande medewerkers en deze medewerkers een toekomst te geven op de arbeidsmarkt.

“Teach employees well enough so they can leave, treat them well enough so they will stay. Richard Branson”

Businessplannen – financieringsaanvragen

AAdditum is gespecialiseerd in de ondersteuning en de totstandkoming van businessplannen met een geïntegreerde financiële onderbouwing. Het gaat hierbij om de tent, de vent en de cent. Deze driehoek moet helemaal op elkaar afgestemd zijn en elkaar ondersteunen en versterken. Alleen dan is een succesvolle aanvraag gegarandeerd.

Meer info »

Bespaartrajecten – Lean6Sigma

Rendementsverbetering op basis van Lean methodieken geeft niet alleen meer rendement maar geeft ook, en dat is misschien nog wel belangrijker voor de lange termijn, inzicht in de bedrijfsprocessen zodat deze verbeterd kunnen worden. Lean6Sigma is denken in klantwensen en alles weglaten wat niets toevoegt aan een product of dienst waar uw klant niet op zit wachten.  We hebben hiervoor een methode en deze methode bestaat uit een aantal stappen waar alles omdraait.

Meer info »

Automatiseringstrajecten – Administratie

In hoeverre krijgt u nu voldoende informatie om uw bedrijf goed te kunnen sturen en hoeveel tijd moet u daar zelf nog insteken? Met minder moeite meer informatie realiseren; dat is het motto. Vaak kan dat gerealiseerd worden met de software die u reeds gebruikt maar waarvan niet alle mogelijkheden worden benut.

Wij zijn altijd op zoek naar meer informatie met minder moeite. Dat kan betrekking hebben op financiële informatie maar ook om interne informatiestromen tussen diverse afdelingen.

Meer info »

Bouwbranche

Met een achtergrond in de bouw zijn wij precies op de hoogte van waar het in de dagelijkse praktijk om draait zowel financieel als organisatorisch. Kleine marges, concurrentie en hollen of stilstaan zijn zomaar een paar uitdagingen waar de bouw in het MKB mee te maken heeft. Op welke wijze kun je vanuit veelal ad hoc beleid toch een gestructureerde groei of krimp neerzetten?

Meer info »

Detailhandel en horeca

Wij hebben veel ervaring met detailhandel en horeca. Detailhandel vanuit eigen ervaring en horeca vanuit de vele klanten die wij bedienen.  Het in de grip houden van de bruto marge en de loonkosten zijn belangrijke uitdagingen. Echter, hospitality  en klantbeleving zijn ook belangrijke begrippen om rekening mee te houden. Wat bied je jouw klanten; een product of dienst met of zonder beleving? Omzet is uiteindelijk dan ook het belangrijkste en daarvoor heb je een tevreden klant nodig en een visie hoe dat te bereiken.

Meer info »

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat een samenwerking voor u kan betekenen? Ik vertel u graag meer over onze expertise. Ik heb het al eerder gezegd; we zijn een accountantskantoor maar met een belangrijke focus op het succes van uw onderneming en daar dragen wij graag aan bij.

Meer info »