Interim dienstverlening: voor kortere of langere tijd

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra ondersteuning of is de doelstelling om het financieel/administratieve apparaat naar een hoger plan te brengen? Voor tijdelijke oplossingen of projectmatige inzet zijn wij u graag van dienst.

Wilt u weten wat wij kunnen doen?

Onze Preaccountant is multi inzetbaar voor diverse opdrachten, zowel projectmatig als tijdelijke invulling.

Avada Admin

Preaccountant

De vertaalslag maken tussen de accountant en de administrateur is één van de speerpunten van de Preaccountant. Vanuit mijn ervaring als accountant heb ik veel sprekende voorbeelden meegemaakt waarin de  verwachtingen van de klant niet waargemaakt konden worden.

Avada Admin

Invulling drukte en afwezigheid

Heeft u te maken met drukte en afwezigheid van personeel? Wij kunnen invulling geven op het gebied van administratie, rapporteren, samenstellen jaarrekening en fiscale werkzaamheden zoals BTW aangiften en aangiften vennootschapsbelasting.

Avada Admin

Procesverbeteringen

Lerend effect voor de organisatie en de mensen in de organisatie. Oog voor alle processen in de organisatie. Automatiseren is de sleutel tot een organisatie met gezonde en zichzelf ontwikkelende mensen die als belangrijkste smeermiddel van een organisatie kunnen worden gezien.

Waarom deze dienst nemen?

U wilt invulling geven aan een behoefte; u wilt processen verbeteren of u wilt gewoon dat het werk af komt en u voldoende controle blijft houden over de bedrijfsvoering. Wij kunnen daar invulling aangeven maar wij willen meer. Het is onze ambitie om toegevoegde waarde te leveren aan uw organisatie en deze ook bij u achter te laten!

Neem gerust contact op

Wij maken graag kennis met u om de mogelijkheden te verkennen.